Gå til sideindhold

Kreativ

CRAFTKLUBBEN
CRAFTKLUBBEN
Et kreativt fællesskab hvor vi skal crafte, lave forskellige projekter og snakke sammen. Vi skal: Folde smukke vinduesstjerner, lave vikleprøver, nålefilte, macramé, skrive taknemlighedsblomster, zen doodle, lave eget papir, folde zines, klippe pop-up kort, lave art journals, sy sachiko sting m.m. Ta gerne dit eget håndarbejde eller kunstprojekt med! Det er også en tanke at vi sammen skal besøge Willumsens Museum, et keramikværksted m.m. Mandag kl. 16 - 19 i KOSMOS Undervisningen er GRATIS
DANSK - Som 2. sprog
DANSK - Som 2. sprog
Er DANSK ikke det sprog du er bedst til? Og har du brug for hjælp? Få hjælp til at blive bedre, både i tale og på skrift. Undervisning hver mandag og onsdag fra kl. 16.00 til 18.00 Undervisningen er GRATIS!
FILMPRODUKTION
FILMPRODUKTION
Er du vild med film? Vil du se film eller vil du selv lave film? Vi finder sammen ud af om vi selv skal lave en kortfilm, en skatevideo eller måske en musikvideo. Måske skal vi lave en serie – fx en julekalender til TikTok. Eller måske skal vi heller se film sammen eller have besøg af en instruktør eller en klipper. Hvad tænker du? Vi finder sammen en dag, hvor vi mødes i Kosmos. Undervisningen er GRATIS!
LEJRBÅLSGUITAR
LEJRBÅLSGUITAR
Lejrbålsguitar er for dig der er begynder og har lidt erfaring med at spille guitar. På dette hold lærer du blandt andet at spille akkorder og strumming, så du kan spille alverdens kendte sange. Du vil sammen med resten af holdet øve dig på sange som læreren har valgt men også sange du selv eller andre har lyst at lære. Tirsdage i Slangerup 14.45 til 16.45 Starter i uge 38
MAGIC CARD
MAGIC CARD
Magic på alle niveauer! Vi spiller magic på den måde gruppen har lyst til. Det kan være alt fra at spille Commander til Modern - fra Pauper til Vintage proxydeck. Er man begynder kan man både komme med egne starter deck, eller låne et af dem vi stiller til rådighed. Torsdag aften i Ungecafeen Kosmos, fra kl. 18 - 20:30. Undervisningen er GRATIS! Underviser: Mikkel Køppler
MUSIK - Skibby
MUSIK - Skibby
Er du vild med musik? Har du lyst til at spille i et band? Så skal du melde dig til band i Skibby. Vi skal spille en masse fede numre, som du og dine kammerater er med til at vælge. Når I bliver rigtig gode, finder vi nogle steder hvor I kan optræde. Det er en fordel hvis du i forvejen kan spille en smule på et instrument, eller vil synge
MUSIKPRODUCER
MUSIKPRODUCER
Lav beats og melodier til dit kommende hiphop-rnb hit! Vi arbejder bl.a. i Ableton til komposition, sampling, arrangement og mix af musikken, men alle musikprogrammer kan anvendes. Alle niveauer er velkommen! Mandage fra kl. 18 - 20:00 i CAFE KOSMOS Undervisningen er GRATIS!
OUTDOOR / FRILUFTSLIV
OUTDOOR / FRILUFTSLIV
Ren & skær HYGGE. Bål, Ildstål, Pandekager, Popcorn, Økse, Flæk brænde, Lav din egen primitive stol, Byg Bivuak, Kompas, Snitte, Mad over bål, Grav latrin, Lejrliv, Kanotur, Flet brændenælder, Pak rygsæk, Natteliv og alt muligt andet. Du er med til at bestemme:-)
STRIKKEKLUBBEN
STRIKKEKLUBBEN
Kan du strikke eller hækle, eller kunne du tænke dig at lære det? Så kom i Kosmos hver torsdag fra kl. 18 - 20:30. Vi starter helt fra bunden, hvor alle kan være med, også dig der allerede kan strikke eller hækle. Vi har lidt garn og strikkepinde og hæklenåle, så du hurtigt kan komme i gang. Men du må også gerne komme med dine egne projekter. Undervisningen er GRATIS!
TEATER
TEATER
Har du lyst til at spille teater, danse, lave kostume og scenografi, eller afvikle lys, lyd og teknik, - Så skal du være med i årets teater! Vi skriver selv stykket og vi er alle med til at finde formen. Stykket skal spille på ParkTeatret start maj. Vi øver hver mandag fra kl. 17 - 20 i Cafe Kosmos ell. på ParkTeatret, fra d. 15 januar!
TEATERKLUBBEN
TEATERKLUBBEN
Skal du GRATIS med ud og se teater, sammen med en masse andre unge? Vi ser forskellige teaterstykke, bla. på vores lokale ParkTeatret. Måske du har en ide til en forestilling vi skal se? Opstart snarest muligt!
TEGNEVÆRKSTEDET
TEGNEVÆRKSTEDET
Interesserer du dig for at tegne? Med Posca-tusch, blyant, maling, kul ell andet? Så kom og lær endnu mere! Er du godt i gang med dine egne projekter/tegninger, har du også mulighed for at få vejledning og sparring, hvad enten det drejer sig om teknikker, redskaber, materialer etc. Torsdage kl. 15:30 - 17:30 (fra d. 29/2) Skiftevis på Willumsens Museum og Cafe KOSMOS
WARHAMMER 40.000
WARHAMMER 40.000
Et strategispil, sat i det 40.000 århundrede, hvor et døende imperium kæmper en blodig kamp mod alverdens fare fra rummet, alt fra orker groet af magiske svampe og rum-elvere til hære af dæmoner. Warhammer er et taktisk spil, hvor du er generalen bag din hær. Udover at spille, kommer vi til at snakke om spillets regler, hvordan man samler og maler figurerne, så de kan se flotte ud på bordet og hygge os med dette fantastiske univers. Onsdag kl. 18 – 20:30, i KOSMOS Undervisningen er GRATIS!


Senest opdateret 26.08.2020 14:03 af APRSUP

Apricore logo