Gå til sideindhold

Kreativ

Madkundskab / Kokkehuen 2022-23
Det er dejligt at lave mad. Lækker mad, sund mad, festmad og billig mad. At kunne lave mad er dejligt og sjovt. Det er også en vigtig ting at kunne, når du flytter hjemmefra. Vi prøver derfor at tilberede enkle, men sunde og lækre retter, som egner sig til én eller to personer.
Musik i Slangerup
Er du vild med musik? Har du lyst til at spille i et band? Så skal du melde dig til band i Slangerup. Vi skal spille en masse fede numre, som du og dine kammerater er med til at vælge. Når I bliver rigtig gode, finder vi nogle steder hvor I kan optræde. Det er en fordel hvis du i forvejen kan spille en smule på et instrument, eller vil synge
Outdoor/Friluftsliv
Ren & skær HYGGE. Bål, Ildstål, Pandekager, Popcorn, Økse, Flæk brænde, Lav din egen primitive stol, Byg Bivuak, Kompas, Snitte, Mad over bål, Grav latrin, Lejrliv, Kanotur, Flet brændenælder, Pak rygsæk, Natteliv og alt muligt andet. Du er med til at bestemme:-)
Teaterklubben
Skal du med i teateret? Med dette nye ungdomsskolehold, kan du nu tage ud i den skønne teaterverden og se forestillinger sammen med en masse andre unge. Vi skal bla. se Tolken på ParkTeatret samt forestillingen Heroin på TeaterFÅR302, om: ”(…) Maya og Marcus der mødes og forelsker sig hjælpeløst. Deres kærlighed er det stærkeste, mest potente rush, de nogensinde har prøvet. De bliver som heroin for hinanden.” Måske du har en ide til en anden forestilling vi skal se sammen?


Senest opdateret 26.08.2020 14:03 af APRSUP

Apricore logo