Gå til sideindhold

Gadeteam / Trivsel & Kommunikationsforebyggelse

Gadeteam – opsøgende arbejde

Gadeteamet er en gruppe af professionelle voksne, der til dagligt arbejder med børn og unge i skoler, klubber & ungdomsskole. Det vil sige, at vi i hverdagen opbygger gode og holdbare relationer til kommunens unge. Relationer, der er nyttige, når vi møder unge i gadebilledet.

 

Gadeteamet søger altid den positive kontakt, og aldrig med løftet pegefinger. Vi mødes på fælles præmisser, og med dialog skaber tillid.  

 

Gadeteamet opsøger unge, hvor de er… på gaden, på stranden, i butikscentre, til byfester, festivaler, og alle andre steder, man kan forestille sig, at unge opholder sig. 

 

Gadeteamet er ”lynafledere”, troværdige voksne, der ”vil” de unge. Vi lytter til problemer, råder og vejleder, støtter i svære situationer.

 

Kort sagt. Vi er til for de unges skyld.

Følg Gadeteamet på Facebook

 

 

Gadeteam en del af SSP-samarbejdet

SSP er et kriminalpræventivt samarbejde mellem skole og socialområdet i kommunen samt politiet.

Det er centralt at påpege, at SSP er en samarbejdsform og formålet er at forebygge kriminalitet og risikoadfærd hos børn og unge samt grupper af unge.

 

SSP-koordinatoren er tovholder for den samlede SSP-indsats i kommunen og deltager, sammen med SSP-konsulenten, i tværgående fora både internt og eksternt i kommunen. SSP- koordinatoren og SSP-konsulenten yder sparring, råd og vejledning inden for det forebyggende og kriminalitetsforebyggende arbejde og er opmærksomme på nye kriminalitetsforebyggende metoder – og hvordan de implementeres i det daglige SSP-samarbejde. 

 

SSP-koordinatoren og SSP-konsulenten kan kontaktes af alle som måtte have behov for sparring, råd eller vejledning i forhold til det forebyggende og kriminalitetsforebyggende arbejde, mistrivsel eller bekymringer.

 

 

Kontakt SSP

Jacob Holm Jørgensen

SSP- og Exit-koordinator samt l

eder af Gadeteamet

Tlf.: 20 47 66 64

 

Andreas Stenbæk-Larsen

SSP-konsulent

Tlf.: 21 47 01 05

 

Gadeteamet

Vi træffes på mobilen, når vi er på gaden!

 

Frederikssund

Tlf.: 21 77 32 92

Tlf.: 24 20 54 42

 

Slangerup

Tlf.: 29 74 65 96

 

Jægerspris

Tlf.: 21 16 91 78

 

Skibby

Tlf.: 21 16 92 42Senest opdateret 28.05.2024 14:20 af HKJEL
Apricore logo