Gå til sideindhold

Teater, musik og dance

Musik i Slangerup
Er du vild med musik? Har du lyst til at spille i et band? Så skal du melde dig til band i Slangerup. Vi skal spille en masse fede numre, som du og dine kammerater er med til at vælge. Når I bliver rigtig gode, finder vi nogle steder hvor I kan optræde. Det er en fordel hvis du i forvejen kan spille en smule på et instrument, eller vil synge
Musikproducer
Lav beats og melodier til dit kommende hiphop-rnb hit! Vi arbejder i Ableton til komposition, sampling, arrangement og mix af musikken, men alle musikprogrammer kan anvendes. Alle niveauer er hjerteligt velkommen! Undervisningen foretages af Aksel, som bl.a har arbejdet med Lawsy, Noah Carter og k-phax Fra uge 8 - mandag fra kl. 18 - 20:30, i Kosmos.
Teaterklubben
Skal du med i teateret? Med dette nye ungdomsskolehold, kan du nu tage ud i den skønne teaterverden og se forestillinger sammen med en masse andre unge. Vi skal bla. se Tolken på ParkTeatret samt forestillingen Heroin på TeaterFÅR302, om: ”(…) Maya og Marcus der mødes og forelsker sig hjælpeløst. Deres kærlighed er det stærkeste, mest potente rush, de nogensinde har prøvet. De bliver som heroin for hinanden.” Måske du har en ide til en anden forestilling vi skal se sammen?


Senest opdateret 26.08.2020 14:04 af APRSUP

Apricore logo