Gå til sideindhold

Teater, musik og dance

LEJRBÅLSGUITAR
LEJRBÅLSGUITAR
Lejrbålsguitar er for dig der er begynder og har lidt erfaring med at spille guitar. På dette hold lærer du blandt andet at spille akkorder og strumming, så du kan spille alverdens kendte sange. Du vil sammen med resten af holdet øve dig på sange som læreren har valgt men også sange du selv eller andre har lyst at lære. Tirsdage i Slangerup 14.45 til 16.45 Starter i uge 38
MUSIK - Skibby
MUSIK - Skibby
Er du vild med musik? Har du lyst til at spille i et band? Så skal du melde dig til band i Skibby. Vi skal spille en masse fede numre, som du og dine kammerater er med til at vælge. Når I bliver rigtig gode, finder vi nogle steder hvor I kan optræde. Det er en fordel hvis du i forvejen kan spille en smule på et instrument, eller vil synge
MUSIKPRODUCER
MUSIKPRODUCER
Lav beats og melodier til dit kommende hiphop-rnb hit! Vi arbejder bl.a. i Ableton til komposition, sampling, arrangement og mix af musikken, men alle musikprogrammer kan anvendes. Alle niveauer er velkommen! Mandage fra kl. 18 - 20:00 i CAFE KOSMOS Undervisningen er GRATIS!
TEATER
TEATER
Har du lyst til at spille teater, danse, lave kostume og scenografi, eller afvikle lys, lyd og teknik, - Så skal du være med i årets teater! Vi skriver selv stykket og vi er alle med til at finde formen. Stykket skal spille på ParkTeatret start maj. Vi øver hver mandag fra kl. 17 - 20 i Cafe Kosmos ell. på ParkTeatret, fra d. 15 januar!
TEATERKLUBBEN
TEATERKLUBBEN
Skal du GRATIS med ud og se teater, sammen med en masse andre unge? Vi ser forskellige teaterstykke, bla. på vores lokale ParkTeatret. Måske du har en ide til en forestilling vi skal se? Opstart snarest muligt!


Senest opdateret 26.08.2020 14:04 af APRSUP
Apricore logo